Cadeauverpakking Café Matagalpa Medium Roast Filtermaling 250gr

Cadeauverpakking Café Matagalpa Medium Roast Filtermaling 250gr

Medium roast filter maling. Zak van 250 gram inclusief Matagalpipa.

 9,00

Onze koffie is fris, lekker zoet, heeft een goede elegante aciditeit en een mooie lange afdronk. De Nicaragua washed arabica koffie zorgt voor een heerlijk kopje koffie bij jou thuis. Proef Nicaragua in Tilburg!

Herkomst: de bergen van Matagalpa, Nicaragua, waar de koffieplanten op een hoogte van 900 tot 1500 meter groeien. Onze koffieboeren zijn aangesloten bij een koffie coöperatie in de regio Matagalpa en werken onder eerlijke en duurzame omstandigheden.

De Matagalapipa – onze mascotte uit Nicaragua

De Matagalapipa vogel staat symbool voor een kleurrijke toekomst van de kinderen in Nicaragua. Naast de verkoop koffie van Café Matagalpa en tweedehands boeken wordt met de verkoop van deze vogeltjes geld opgehaald voor de activiteiten van de Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa (STM).

De vogeltjes zijn gemaakt van het ultralichte balsahout, fair geproduceerd in Nicaragua en met kindvriendelijke verf beschilderd. Solo, op een kronkeltakje of op een plankje zijn ze een kleurrijk presentje voor elke gelegenheid. Ze staan bijvoorbeeld leuk op de kast of vensterband, binnen of buiten tussen de planten op een stokje, en je kunt ze zelfs in de kerstboom hangen!

Extra informatie