Abonnement

Een abonnement is goedkoper dan los bestellen en je ontvangt elke maand de koffie van jouw keuze thuisbezorgd.

Vul hieronder het machtigingsformulier in als je elke maand een koffiepakket wilt ontvangen.

Let op: het abonnement gaat in ná de eerste incasso.

Klik hier voor de voorwaarden voor een abonnement.

  Kies je abonnement

  Welke koffie wil je elke maand graag ontvangen? Maak hieronder je keuze (meerdere opties mogelijk) en geef daarna het aantal gewenste pakken per gekozen koffiesoort door.

  Vul hieronder je gegevens in


  Voorwaarden maandabonnement Café Matagalpa

  Je machtigt ons om het te betalen bedrag* te incasseren van je bankrekening via een automatische incasso. Het bedrag wordt op of rond de eerste van de maand afgeschreven.
  Het abonnement gaat in ná de eerste incasso. De koffie wordt in de eerste week van de maand geleverd. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak over de bezorging.
  Duurt het nog een aantal weken voordat je abonnement begint, dan krijg je een kortingscode, zodat je per direct voor de abonnementsprijs je koffie kunt bestellen!
  In de regio’s Tilburg en Den Bosch bezorgen wij gratis per fiets aan huis of je kunt de koffie op de afgesproken plaats afhalen. Abonnees buiten Tilburg en Den Bosch krijgen de koffie tweemaandelijks geleverd vanwege de bijkomende portokosten.

  De opzegtermijn van het abonnement is één maand. Dus als je het abonnement bijvoorbeeld per 1 mei wilt stoppen, moet je het vóór 1 april opzeggen.
  Je kunt het abonnement altijd pauzeren of tussentijds wijzigen. Stuur daarvoor een mail naar cafe@tilburg-matagalpa.nl en wij passen het aan. Wij mailen jou als de prijzen wijzigen of als wij voor de klant belangrijke informatie hebben.

  * 4,50 euro voor 250 gram koffie, 9 euro voor 500 gram koffie, 18 euro voor 1000 gram koffie