Stadscamping schenkt eerlijke koffie van Café Matagalpa

Met ingang van dit seizoen schenken wij koffie gemaakt van de verse koffiebonen van Café Matagalpa. De koffie van Café Matagalpa komt uit de gelijknamige stad in Nicaragua en is een initiatief van de Stichting Stedenband Tilburg Matagalpa. De relatie met Matagalpa gaat dus veel verder dan alleen de koffie. De stichting heeft een hechte band met de lokale gemeenschap van Matagalpa en vindt het belangrijk om terug te geven. Ze zijn daarom betrokken bij veel lokale initiatieven die zich richten op het ondersteunen van de gemeenschap en het verbeteren van de leefomstandigheden.

De kleine koffieboeren in Matagalpa werken keihard om de allerbeste koffie te produceren. Wij zijn er trots op dat wij ze door hun koffie te schenken kunnen ondersteunen en zo kunnen bijdragen aan de leefomstandigheden van de boeren en hun gezinnen.

Dus als je bij onze receptie een beker koffie van Café Matagalpa bestelt, weet dan dat je niet alleen geniet van een heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een betere wereld!